Az autókozmetika rejtelmei

Az autókozmetika rejtelmei Budapest

Autókozmetika Budapest

Az autókozmetika rejtelmei Budapest Szent Imre-kertváros

Autókozmetika Budapest Szent Imre-kertváros

Autónk külleme és állapota sokat elárul rólunk, ezért annak ápolása és szépítése kiemelt fontosságú. Az autókozmetika éppen ezért egyre nagyobb teret nyer manapság. De mit is takar pontosan ez a fogalom?

Az autókozmetika magában foglal minden olyan kezelést és eljárást, amelynek célja gépjárművünk külsejének ápolása és esztétikusabbá tétele. Ide tartozik az autómosás, a viaszolás, a polírozás, a fényezésvédő és impregnáló anyagok használata, valamint a kisebb karosszériajavítások.

A kozmetikai kezelések legegyszerűbb formája az autómosás és viaszolás, mely során eltávolítjuk autónkról a szennyeződéseket, majd felépítjük a viaszréteget. A polírozással a fényezés felületi hibáit, karcolásait, elszíneződéseit tüntethetjük el. Az autófényezést pedig különféle fényezésvédő szerekkel óvhatjuk.

Ha autónkon súlyosabb hibák, sérülések találhatók, a kozmetikai kezelések keretében kisebb karosszériamunkálatokat is elvégezhetünk. Ide tartozik például a kisebb karosszéria- és lökhárító javítások, a horpadások kihúzása.

Az autókozmetika egy komplex szolgáltatás, melynek célja, hogy az átlagos mosás-viaszoláson túl, autónk esztétikailag és minőségileg is kifogástalan állapotba kerüljön. Rendszeres alkalmazásával autónk értékállóságát növelhetjük, illetve a későbbi nagyobb felújítások szükségességét csökkenthetjük.

Az autókozmetika tehát olyan eljárások gyűjteménye, mely nem csupán rövid távú megoldást jelent a tisztaság megőrzésére, hanem hosszú távon is hozzájárul autónk épségének és szépségének megőrzéséhez. Alkalmazásával igazi gyöngyszemet csiszolhatunk gépjárművünkből.
Autókozmetika